Společnost Intedoor je členem skupiny GARANT GRUPPE

09.05.2017 Ve městě Rheda-Wiedenbrück má stálou expozici ve výstavní hale skupiny.

Od roku 2013 je společnost INTEDOOR členem skupiny GARANT GRUPPE se sídlem ve městě Rheda-Wiedenbrück  (Německo). Z cca 1700 členů této významné nadnárodní skupiny je Intedoor jedinou firmou z východní části EU. Garant Gruppe na 12.000 m2 představuje přehlídku designových a obchodních novinek jednotlivých výrobců. Sjednávají se zde obchodní podmínky pro nadcházející sezóny… INTEDOOR má ve výstavní hale Garant Gruppe svou stálou expozici, kde se prezentuje svým výrobním programem a 3D konfigurátorem nábytku na míru.

Mimo běžná obchodní jednání s jednotlivými obchoníky se v sídle Rheda-Wiedenbrück  pořádá velkolepé Partnerforum.

(zmínka o INTEDOORu v čase VIDEA od  3:13 do 3:16, a 3:41 v Hale 3 v sekci GARANT BAD + HAUS; celé video též na stránkách Garant Gruppe: https://www.garant-gruppe.de/partnerforum.htm)

GARANT Partnerforum v Rheda-Wiedenbrück je z obchodního hlediska nejdůležitější událostí roku. Zde si můžete prohlédnout a objednat nové klíčové produkty připravované pro nadcházející sezonu. Každý rok se zde prezentuje více než 110 národních a mezinárodních průmyslových partnerů. Ještě před oficiální premiérou na velkých veletrzích tak dávají dealerům GARANT exkluzivní náhled na nadcházející designové trendy.

gallery