INTEDOOR představuje nový katalog koupelnového nábytku...

08.10.2020

Katalog 2021 Vás nepochybně zaujme nejen našimi úplnými novinkami (LETTY, TARA, KRIOS), staronovými novinkami (IDEAL) a osvědčenými stálicemi (v klidu si jej prohlédněte), ale zcela jistě novým pojetím způsobu objednávání.

Dle hesla v jednoduchosti je krása a také na základě ohlasů Vás odborníků, našich prodejců, jsme se vrátili ke starému dobrému „co skříňka to kód“. Již nebude třeba skládat a vyhledávat kódy skříněk z několika komponent. Při zachování stále velmi široké variability našich výrobků je objednací kód skříňky na první pohled jasný, přidáte jen vybraný typ úchytky a dekor pro danou sérii a máte hotovo. Katalog 2021, platný od 1.10.2020, by měl být v této podobě funkční cca 3-5 let.

Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí, zakládáme si na dobrém jménu, spolehlivosti, rychlých dodávkách a prodloužené pětileté záruce. Usnadňujeme Vám práci, šetříme Váš čas!

Pokud stihnete objednat vzorky z Katalogu 2021 do konce roku 2020, poskytneme Vám na ně mimořádnou slevu 65 % z MOC a v případě zájmu navíc zdarma stojan vzorků dřevodekorů, který je možno zavěsit na zeď, nebo volně postavit na zem.

gallery

V této zvláštní době Vám přejeme hlavně pevné zdraví a těšíme se na spolupráci.